Csoportos tréning GYES-n, GYED-n, otthon lévő kismamáknak

A családi életciklusoknak több szegmense van, kezdve az újonnan házasodottaktól az inaktív idős szülők családjáig. E folyamat második szakasza a csecsemő- és kisgyermekes család (0-3év). Talán ez a legkritikusabb életszakasza a családoknak, a pároknak. Nem véletlenül hívják ezeket az életciklusokat természetes kríziseknek. Mindegyiknek meg van a maga sajátos jellemzője, de a házaspár gazdagodása egy kis gyermekkel, sok-sok változást okoz a család szerkezetében, időbeosztásában, a szülői szerepek kialakításában, a párkapcsolatban, a családfenntartásban (anyagi háttér biztosítása) és még sorolhatnánk.

Szülőkkel beszélgetve - gyermekük életkorától függetlenül – szinte mindenki jelen problémájuk gyökerét erre az életszakaszra vezeti vissza. Ezért is tartom fontosnak, hogy a szülők, főként az otthon magukra maradt anyukák meghallgatást, megértést, szülői konfliktusaik enyhítést kapjanak. A „közös sors” miatt terveztem a kiscsoportos – max. 4 fős – foglalkozásokat, ahol még fenntartható az intimitás is.  

 

Folyamatosan kimerült, ideges, türelmetlen vagy? Úgy érzed, nem ért meg a párod, magadra maradtál? A sikerélmények elkerülnek? Életproblémák megoldása önerőből  -  a FÓKUSZOLÁS lépéseinek elsajátításával. Stressz oldás,  relaxáció, pozitív gondolkodás, hatékony kommunikáció segítségével.

Csoportvezető: T. Haris Katalin pszichológus

Helyszín: Miskolc, Szemere u. 16. (a MENTA Mozgásház és Fejlesztő Központban)

Időpont: 4x1,5 óra szombaton                 15.00 – 16.30 óra

Részvételi díj:    3.000 Ft/alkalom. A csoport zárt, létszáma korlátos – 4 fő.

Jelentkezés: a 30/975-32-93 – as telefonszámon

csoportfoglalkozás